Aquesta secció s’anirà actualitzant regularment amb la informació més interessant referent a la programació en valencià al Gran Teatre de Xàtiva.

Gran Teatre

Tot esperant en Will

Dimarts 17 de maig  (només per a estudiants)

Tres clowns –la Pústula, en Gresca i la Mortadefam–, s’han reunit de nit en un indret solitari per assajar una tragèdia escrita per en Will, el quart membre de la companyia, que encara no ha arribat. Mentre esperen el seu amic, els tres personatges reflexionaran sobre els temes més profunds de l’existència fent un retrat de la condició humana, mitjançant la música, el sentit de l’humor i el teatre dins del teatre. Tampoc no hi faltaran algunes ballaruques perquè quede clar que, al capdavall… la vida és una meravellosa comèdia!

Trista història

Dissabte 26 de febrer, a les 20.30 h.  Poema simfònic.

Memorial bombardeig 1939
Poema simfònic (Miquel Juan Garcia)
Preu: 12 € (10 € amb descomptes)

La clau màgica

Diumenge 26 de desembre, a les 18.00 h.  Teatre familiar (80 min / 5 €)

Encara que Guille recorda que, de xicotet, li encantava llegir, alguna cosa ha passat amb l’arribada de l’adolescència que li ha fet apartar-se de la lectura. Per què se sent incapaç de llegir una sola línia? Què ha ocorregut en la seua vida perquè declare la guerra als llibres?

La clau màgica és abans de res un viatge entendridor cap a eixes vivències que de vegades amaguem en el més profund de la nostra consciència. Es tracta d’una aventura fascinant en la qual Guille descobrirà fins a quin punt els records del passat són importants en la seua vida present. Amb música original de Víctor Lucas, coreografies de Toñi B. Forascepi i text de Mamen Mengó i Víctor Lucas, el nostre protagonista emprendrà un camí apassionant, guiat pels personatges fantàstics que habiten en la seua consciència, que l’ajudaran a valorar la importància dels records i, sobretot, el perquè dels oblits.

1.

L’OFICINA

2.

XÀTIVA

3.

JQCV

4.

DICCIONARIS

5.

CAMPANYES

6.

SUBVENCIONS

7.

LLEGIR

9.

MÉS INFORMACIÓ