JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS EN VALENCIÀ

La JQCV convoca anualment unes proves de certificació de coneixements en valencià. En l’enllaç següent trobareu la informació corresponent a la matrícula:

Novetats 2021: en el botó de «Calendari de matrícula» podeu consultar les novetats de la convocatòria de proves de la JQCV: preinscripció, dates, sorteig, matrícula…

Calendari de matrícula

Has de tindre en compte que des de l’any 2017 només es realitza un examen anual per nivell. A l’enllaç següent, podràs veure les dates de les convocatòries d’examen:

Calendari de les proves

Si ja has realitzat l’examen i vols saber-ne el resultat, fes clic al següent enllaç:

Junta Qualificadora

CIEACOVA

La CIEACOVA és la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià que està formada per membres dels serveis lingüístics de diferents universitats i realitza exàmens per a l’homologació dels certificats de coneixements en valencià expedits pels serveis lingüístics de la Universitat.

Informació Exàmens CIEACOVA

EOI

L’Escola Oficial d’Idiomes realitza proves de certificació del valencià, tant per als alumnes matriculats com per als que no ho estan, hi ha dues convocatòries: maig/juny i setembre (normalment).

1.

L’OFICINA

2.

XÀTIVA

4.

DICCIONARIS

5.

CAMPANYES

6.

SUBVENCIONS

7.

LLEGIR

8.

TEATRE

9.

MÉS INFORMACIÓ